Meld een overlijden zo snel mogelijk. Bel: 020 – 453 08 45
Email: Info@eenlaatstegroet.nl
  • 24 uur bereikbaar in geval van overlijden
  • Een afspraak maken is snel geregeld!

Neemt tijd voor afscheid

Uitvaart regelen

Bij Een Laatste Groet staat persoonlijke aandacht voorop. Onze aandacht is er voor u en uw dierbaren. We helpen u graag uw uitvaart te verzorgen en het afscheid zo vorm te geven zoals u dat gewend bent in uw cultuur. In al onze diensten verzorgen wij elk afscheid met de gedachte dat het menselijk bestaan gekenmerkt wordt door het leven in relaties met onszelf, de ander en onze omgeving.

Kort na het overlijden

Bij een overlijden is het belangrijk ons hiervan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen, Wilt u uw uitvaartpolis en mogelijk de wisbeschikking van de overledene bij de hand houden? Wij maken graag een afspraak met u om alle wensen te bespreken, zodat wij met u de uitvaart kunnen voorbereiden.

Onze diensten

Bewassingsgroepen:
Indien gewenst schakelen wij een aflegvereniging in voor de laatste verzorging van de overledene. Zij informeren u over de voorbereiding en benodigdheden die nodig zijn voor het verzorgen van de overledene.

Repatriëring overleden:
De repatriëring zorgt voor de overtocht van de overledene naar het land van herkomst. Met een collega aldaar nemen wij contact op om vooraf zaken voor te bereiden, zodat bij aankomst de afhandeling op de luchthaven vlot verloopt.

Opbaring:
Wij verzorgen het opbaren van de overledene in een door de nabestaanden aangegeven rouwcentrum. En indien gewenst kunnen wij ook het opbaren verzorgen van de overledene in zijn of haar woonruimte.

Wilsbeschikking:
Dat is het vastlegging van uw uitvaartwensen. Het biedt de nabestaanden de mogelijkheid uw uitvaart zo uit te laten voeren zoals door u gewenst.

Samenstellen plechtigheid

Elke persoon heeft zijn eigen wensen. In een persoonlijk onderhoud spreken wij graag met u door hoe u de uitvaartplechtigheid wil inkleden. Bel Leny Oostwoud voor een afspraak. Klik hier voor de contactgegevens.

Wensen bepalen

Begraven of cremeren?
Wel of geen kerkdienst?
Hoe kunt u keuzes vastleggen?
En nog veel meer..

Als u zich wilt informeren over de mogelijkheden.

Uitvaart regelen

Bij een overlijden is het belangrijk snel te reageren, er moet immers veel geregeld worden.

Als u de uitvaart wilt laten verzorgen door Een Laatste Groet.

Rouwverwerking

Ook als de uitvaart achter de rug is, is het nog niet voorbij: dan moet u leren omgaan met het verlies.

Alles weten hoe u kunt omgaan met rouwverwerking.

Gegevens
Email: info@eenlaatstegroet.nl
Fax: 020-453 08 46

In geval van een overlijden kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken op:
Tel: 020-453 08 45